Hi, ik ben Kiki, de illustrator van XoXo Kiki

Vanaf jongs af aan is tekenen mijn lust en leven. Het was dus een uitgemaakte zaak dat ik hier mijn beroep van zou maken.

Familieleden, buren en klasgenootjes hadden snel in de gaten dat ik aardig kon tekenen en kwamen met foto's en onderwerpen aan. Of ik op basis daarvan een leuke tekening kon maken. Natuurlijk kon ik dat, sterker nog; ik deed niets liever.

Ik werd inderdaad illustrator van beroep. Maar naast mijn commerciƫle werk wil ik dat gevoel van vroeger niet loslaten. De lol van het maken van illustraties van foto's waarmee mensen een emotionele band hebben. Dat levert zoveel leuke reacties op.

Het verschil met vroeger is dat ik dat nu niet alleen meer voor vrienden en kennissen teken, maar voor iedereen. Dankzij deze website.

Hopelijk verrassen mijn tekeningen je en raak je erdoor geĆÆnspireerd.


Een persoonlijke illustratie is een heel uniek cadeau. Voor familie, vrienden en collega's, als uitnodiging, trouwkaart of geboortekaart, etc. Of misschien wel gewoon voor jezelf, als aandenken aan een bijzondere gebeurtenis.

Zou je ook een illustratie willen laten maken? Neem dan contact met mij op via info@xoxokiki.nl. Ik laat zo snel mogelijk van me horen.

Persoonlijke illustraties maken; dat vind ik het allerleukste aan tekenen.

Recente illustraties